Studio

Follow us on Instagram

Dahlberg Busnardo Arkitektur & Landskap grundades av Mattias Dahlberg och Annapaola Busnardo i Stockholm 2019. Vi gör omsorgsfullt utformade byggnader och platserna som omger dem, i syfte att berika livet för dess användare och sammanhanget i vilket de står.
Vi kombinerar kreativa och skräddarsydda lösningar med genomförbar och rationell konstruktion. Vi tror på en arkitektur som är lätt att bygga och som håller för kommande generationer.
Vi är övertygade om att ett framgångsrikt projekt är resultatet av en nära relation mellan kund, arkitekt och entreprenör som bygger på en ömsesidig passion, tillit och respekt.
Stort eller litet projekt, vi hjälper dig hela vägen från den första skissen till bygglov och byggnation. Tillsammans med vårt nätverk av entreprenörer driver vi projektet på ett effektivt sätt från början till slut. Du som kund kommer att ha direktkontakt med oss och vara involverad i varje steg av processen. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, behöver råd eller vill diskutera ett potentiellt projekt!

Mattias Dahlberg
Arkitekt SAR/MSA

Mattias växte upp mellan Stockholm och Bergslagen och studerade arkitektur vid KTH i Stockholm och EPFL i Lausanne (CH). Han tog sin masterexamen i arkitektur vid KTH 2014 och har arbetat på internationella arkitektkontor i Zürich (CH), Lausanne (CH) och Stockholm. Mattias är medlem i Sveriges Arkitekters Riksförbund SAR.

Annapaola Busnardo
Landskapsarkitekt LAR/MSA

Annapaola växte upp i Bassano del Grappa i nordöstra Italien, studerade arkitektur vid IUAV i Venedig och tog sin masterexamen 2010. Efter universitetsstudierna arbetade Annapaola på prestigefyllda kontor för landskapsarkitektur i Milano (IT) och Zürich (CH). Sedan 2019 är hon officiell konsult för Milano-filialen av landskapsdesignfirman Enea LandArt International. Annapaola är medlem i den svenska landskapsarkitektföreningen (LAR).