Studio

Follow us on Instagram

Dahlberg Busnardo Arkitektur & Landskap grundades av Mattias Dahlberg och Annapaola Busnardo i Stockholm 2019. Vi ritar omsorgsfullt utformade byggnader och platserna som omger dem. Vi strävar efter att gestalta projekt som berikar livet för användaren och sammanhanget i vilket de står.
Vi kombinerar kreativa och skräddarsydda lösningar med genomförbar och rationell konstruktion. Vi tror på en arkitektur som är lätt att bygga och som håller för kommande generationer.
Vi är övertygade om att ett framgångsrikt projekt är resultatet av en nära relation mellan kund, arkitekt och entreprenör som bygger på en ömsesidig passion, tillit och respekt.
Stort eller litet projekt, vi hjälper er från den första skissen till bygglov och byggnation. Tillsammans med vårt nätverk av entreprenörer driver vi projektet på ett effektivt sätt från början till slut. Ni har alltid direktkontakt med oss och är involverad i varje steg av processen. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, behöver råd eller vill diskutera ett potentiellt projekt!

Mattias Dahlberg
Arkitekt SAR/MSA

Mattias är uppvuxen mellan Stockholm och Bergslagen och har studerat arkitektur vid KTH i Stockholm och École polytechnique fédérale de Lausanne i Schweiz. Han tog sin masterexamen i arkitektur vid KTH 2014 och har sedan dess arbetat hos bl.a. Max Holst Arkitektkontor i Stockholm och Jürg Graser Architekten i Zürich, Schweiz. Mattias är medlem i Sveriges Arkitekters Riksförbund SAR.

Annapaola Busnardo
Landskapsarkitekt LAR/MSA

Annapaola är uppvuxen i Bassano del Grappa i nordöstra Italien. Hon studerade arkitektur vid IUAV i Venedig och tog sin masterexamen 2010. Efter universitetsstudierna har Annapaola arbetat som landskapsarkitekt på LAND i Milano (IT) och Enea LandArt i Zürich (CH). Parallellt med projekten i Sverige arbetar Annapaola sedan 2019 som konsult för  Enea LandArt Internationals italienska kontor i Milano. Annapaola är medlem i föreningen Svenska Landskapsarkitekter (LAR).